• De nieuwe teamindeling is na veel puzzelen, overleggen, raadplegen, afwegen en controleren tot stand gekomen. Dit is door iedereen die hieraan meegewerkt heeft naar eer en geweten gedaan.

  Maar nu iets veel belangrijkers..

  Wij zijn als Jeugdcommissie best wel trots. Wij komen regelmatig op een willekeurige trainingsavond of een zaterdagmorgen het sportpark op.  Bij het zien van velden vol kinderen die zorgeloos genieten en sporten beginnen wij echt wel te glimmen. We zijn dan hartstikke trots dat wij door een klein steentje bij te dragen al die kinderen kunnen faciliteren om plezier te hebben.  Bij mij schiet er soms zelfs een brok in mijn keel omdat ik het zo’n mooi gezicht vind en ben ik blij dat ik even niemand tegenkom…. Grote kans dat u dit herkent…

  VV Groot-Ammers is een sociale club die een belangrijke centrale rol binnen de gemeenschap van Groot-Ammers en Nieuwpoort/Langerak inneemt.

  Ik vraag u nu om in gedachten te nemen het beeld van heel veel in geel-zwarte tenues gehulde kinderen die op ons sportpark voetballen en spelen. Daaromheen ziet u ook volwassenen en oudere jeugd die zich elke week belangeloos inzetten om dit mogelijk te maken. De een fluit af en toe of is grensrechter, de ander traint zijn dochter of zoon of is op zaterdag leider. De beginnende trainers ondersteunen we met raad en daad om van start te kunnen. U hoeft dit in het begin zeker niet alleen te doen.

  Zaterdagmorgen moet de commissiekamer bezet zijn voor vragen, een sociaal praatje en ontvangst van gasten en scheidsrechters. Een hele leuke taak voor eens in de zoveel weken.  

  Eigenlijk willen we ook al heel lang op zaterdagmorgen vaste aanwezigheid van iemand met EHBO-kennis voor het geval dat er iets gebeurt. Maar wie en waar haal je die personen?

  Ook is het fantastisch om op zaterdagmorgen lekker met elkaar even bij te kletsen en koffie of thee te drinken. Maar dan moet er wel iemand zijn die dit voor u gezet heeft en inschenkt. En de kinderen een ijsje..Wist u dat bijvoorbeeld bardienst maar eens in de 6 weken is en u helemaal begeleid wordt?

  We hebben een nieuwe website en willen met een app gaan communiceren met onze leden, maar lopen een beetje vast in hoe het precies werkt, hoe we de site vullen en de app gebruiken. Misschien bent u handig met computers en vindt u het leuk om dit tijdelijk op u te nemen totdat dit goed is neergezet en werkt?

  Misschien heeft u ideeën of denkt u al heel lang: “dat ze dit nu nog niet geregeld hebben?” Meld het ons en ga het doen!

  Maar ook de velden en accommodatie worden dagelijks onderhouden, de kinderen zitten elke week weer in keurig schoongemaakte kleedkamers, etc. Voor u misschien vanzelfsprekend dat dit elke keer weer gedaan wordt, maar dat is het niet.

  Zonder begeleiding en vrijwilligers knapt het plaatje wat u in gedachten heeft snel uit elkaar. We hebben er al heel veel maar nooit genoeg. Vrijwilligers zijn de sterkhouders van de club en onmisbaar.

  U vindt het uiteraard net zo belangrijk als ik dat we elke week weer ongeveer 250 kinderen (plus nog onze gasten) een veilige en sociale omgeving bieden op en rond ons sportpark waar zaken goed geregeld zijn. Voor uw kind.

  Elke hulp, klein of groot, draagt bij aan het welzijn van onze vereniging. Dit geldt uiteraard ook voor de opa’s, oma’s en andere supporters.

  Meld u zich bij mij en we gaan samen kijken hoe we u komend seizoen het beste en prettigste kunnen inzetten.

  Laten we samen trots worden!

   

  Oh ja, de nieuwe indeling vindt u hieronder. 

   

  Ik wens u alvast een fijne vakantieperiode en hoop u snel te ontmoeten.

   

  Rolf Kamsteeg

  Jeugdvoorzitter 

  tel. 06-27830412

  mail: rolf.kamsteeg@gmail.com