Lid Worden - VV Groot-Ammers

Lid Worden

Lid Worden

Denkt u erover om lid te worden of staat een van uw kinderen wellicht te springen om te gaan voetballen? Fantastisch! Bij v.v. Groot-Ammers vinden we het belangrijk dat een nieuw lid zich op zijn/haar plek voelt. Daarom moedigen wij altijd aan eerst één tot drie trainingen mee te draaien met het team, zodat het nieuwe lid zeker is dat voetbal de leukste sport is. Om een proeftraining mee te draaien voor de jeugd, mail naar jeugdcommissie@vvgroot-ammers.nl en we kijken samen naar de juiste plek in een van onze jeugdteams. Vermeld hierbij de naam én geboortedatum van de betreffende voetballer of voetbalster, zo is het voor de JC snel te overzien waar hij/zij kan trainen.

Voor de senioren, mail naar ledenadministratie@vvgroot-ammers.nl of zoek direct contact met een van de spelers/speelsters. 

Wanneer u of uw kind zich gedurende het voetbalseizoen aanmeldt, kunnen we niet de garantie bieden dat er een plekje is in de teams. In juni vóór het daaropvolgende seizoen worden de teams ingevuld en doorgegeven. Het is dus mogelijk dat een team al genoeg spelers/speelsters heeft. We doen er uiteraard alles aan om uiteindelijk voor iedereen een passend plekje te vinden.

Officieel lid worden? Vul het lidmaatsschapformulier in en de ledenadministratie zal contact met je opnemen.

Voor vragen kun je altijd mailen naar de ledenadministratie@vvgroot-ammers.nl

Voor vragen over de Jeugd kunt u mailen naar jeugdcommissie@vvgroot-ammers.nl

 

Contributie 2023-2024

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!