Hoofdsponsor - VV Groot-Ammers

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

De hoofdsponsor van v.v. Groot-Ammers is al jaren, 32 jaar om precies te zijn, Mourik, dat onlosmakelijk verbonden is met Groot-Ammers.

Historie

In de twintiger jaren van de vorige eeuw startten Joh. Mourik en J.C. Mourik het bedrijf dat nu nog steeds hun naam draagt. De gebroeders Mourik legden zich de eerste jaren toe op de aanleg van elektriciteitskabels. Eerst bovengronds, maar daarna ook ondergronds. Grondwerk werd wegenbouw en infrastructuur, en omdat Mourik actief was in de Europoort en het Botlekgebied, waren industriële diensten aan de (petro)chemische bedrijven een logische volgende stap.

Nu, bijna 100 jaar later, is Mourik een bedrijf met een omzet van 470 miljoen euro, vestigingen verspreid over de gehele wereld en met wereldwijd ruim 2.000 medewerkers. De diensten zijn uitgegroeid tot een multidisciplinair pakket dat we steeds vaker als totaaloplossing aanbieden, met daarbinnen allerlei specialisaties. 

Heden
Vandaag de dag zijn wij onze hoofdsponsor ontzettend dankbaar voor de steun die het bedrijf aan onze vereniging biedt. Ook leden van onze vereniging zijn werkzaam of werkzaam geweest bij Mourik. Als familiebedrijf biedt Mourik een werkplek waar je trots op mag zijn. 

Mourik_banner_220x100_RETINA.jpg


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!