• Balsponsor voor aanstaande zaterdag is DoubleSmart uit Gouda

  18 sep 2020
 • Voor de wedstrijd tegen Alblasserdam 1 zal een nieuwe balsponsor voor v.v. Groot-Ammers naar voren treden: DoubleSmart.

   

  DoubleSmart is een online marketing bureau gevestigd in Gouda. Zij zijn gespecialiseerd in zoekmachine marketing door middel van SEO, SEA maar ook bijvoorbeeld social media adverteren behoort tot het portfolio. Met SEO zorgen ze voor goede resultaten in de organische (gratis) resultaten bovenaan in zoekmachines en met SEA zorgen ze voor de juiste advertenties voor zijn klanten. De SEO specialisten en SEA specialisten waarborgen de kenmerken van DoubleSmart, die staan voor nuchter, enthousiast, transparant, proactief en specialistisch. Ze zorgen voor meetbare meer klanten en leads door transparante online marketing.

  DoubleSmart heeft een breed pallet aan klanten van grote multinationals tot lokale klanten en daarbij streven zij altijd naar het hoogst haalbare resultaat voor hun klanten.

  Binnen hun vakgebied behoren ze tot de top van Nederland (online marketing bureau klein) met een vierde plaats in de Emerce100. Diverse klanten komen ook uit de regio.

  Voor de wedstrijd tegen v.v. Alblasserdam 1, de seizoensouverture voor ons eerste elftal hopen we met deze nieuwe balsponsor op de eerste 3 punten. Hopelijk is dat in het bijzijn van zoveel mogelijk supporters. Houdt hierbij wel voldoende rekening met elkaar en zorg ervoor dat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft. Op de vereniging hebben we diverse maatregelen genomen om iedereen op een veilige manier de wedstrijd kan bezoeken. Hopelijk zien we jullie morgen en pakken we de eerste driepunter!