• Balen

  Deze winterstop geeft mij een compleet ander gevoel dan anders. Normaal kijken we na een druk najaarsseizoen uit naar een korte periode van rust en bezinning.

  Nu is deze periode, door zeer begrijpelijke omstandigheden, veel eerder en abrupter dan ons lief is ingeroepen. Ondanks alle inspanning van velen om het afgelopen najaar “de tent draaiende te houden” liggen we stil.

  In eerste instantie word ik hier een beetje triestig van en baal ik. Al weken nagenoeg niemand op de velden, kantine zaterdag op minimale bezetting, geen (thuis)publiek, ’s avonds geen trainingen, Oliebollentoernooi voor de jeugd afgelast, etc. Nu is zelfs helemaal alles dicht. Dit zal de komende weken wel zo blijven.

  Licht

  Maar als ik dan even door de donkere wolk heen kijk zie ik ook heel veel licht aan de horizon. Ondanks alles heerst er zoveel positiviteit.

  Onze club bestaat aankomend jaar 90 jaar!! De voorbereiding voor een grootse feestweek zijn in volle gang.

  Maar ook zijn er zoveel andere initiatieven en ideeën waardoor ik weer zin krijg in het voorjaar op ons sportpark. Ik noem er een paar. Er is een clubje mensen druk bezig om ervoor te zorgen dat komend half jaar het lang verwachte 2e kunstgrasveld er echt komt te liggen. De plannen om over een aantal jaar een “nieuw” clubgebouw en kleedkamers te hebben worden steeds concreter. Er worden momenteel afspraken gemaakt over een mooi en leuk speeltuintje op ons sportterrein. De technische commissie en staf voor volgend seizoen is grotendeels rond. Er zijn plannen binnen de jeugdafdeling om de begeleiding van de diverse teams te verbeteren. Er wordt weer over het organiseren van Schoolvoetbal gesproken. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Nieuwjaarsreceptie

  Op 8 januari 2022 stond de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie op de kalender. Deze kan dan niet doorgaan. Maar, een samenkomst met leden, vrijwilligers, vrienden, sponsoren en andere belanghebbenden is te belangrijk en waardevol in deze tijd. Maar wel wanneer het weer kan en mag. De Nieuwjaarsreceptie zal dan ook vervangen worden door een Voorjaars-welcome back-receptie.

  Datum en tijd hoort u nog, maar ik kan niet wachten tot we weer met zijn allen bij elkaar kunnen zijn!

   

  Rest mij niets anders dan iedereen hele fijne feestdagen te wensen en blijf gezond!

   

  Groeten,

  Rolf Kamsteeg

  Voorzitter