• Lekkerkerk 1    -     Groot-Ammers 1

   

  26 September  Aanvang: 14.30 uur

   

  Dit is natuurlijk een schitterende aankondiging voor een heerlijke  “Lek-streekderby”’.

  En dat hoort het ook te zijn met zoveel mogelijk supporters van beide partijen.

  Maar helaas gooit het virus Covid-19 heel veel roet in het eten om hier gehoor aan te kunnen geven in verband met de door RIVM en de opgelegde regelgeving van de Horeca Nederland.

  En ontkomen  wij als gastheer er helaas niet aan deze regels zo strikt mogelijk na te leven, zodat er tenminste wel gevoetbald kan worden aanstaande zaterdag.

  Zoals u ook wel bekend zijn er afgelopen weekend al enige wedstrijden afgelast wegens te veel besmetting op de complexen van Bergambacht, Dilettant , Capelle enz.

  Daarom vragen wij als Bestuur van de vv Lekkerkerk dat er zo min mogelijk van uw supporters de reis naar Lekkerkerk zullen aanvaarden zaterdag. Wij hebben namelijk al een 4 tal senioren wedstrijden op ons complex op deze zaterdag en met onze eigen leden/supporters is het aantal toegestane personen van 250 op het complex  al ruimschoots bereikt.

  Uiteraard zijn de collega’s Bestuurders Groot-Ammers van harte welkom in onze Bestuurskamer die met maximaal 6 personen tegelijk betreden mag worden.

  Wij als Bestuur hadden het graag ook anders georganiseerd willen zien, maar helaas de situatie dwingt ons tot deze maatregelen en wij hopen dat u uw achterban hiervan kan overtuigen om zaterdag niet af te reizen naar ons complex aan de Tiendweg in Lekkerkerk.

  Bij voorbaat alvast bedankt voor u begrip en medewerking en hopen dat we zo spoedig mogelijk weer tot een normale voetbal zaterdagmiddag kunnen terugkeren.

  Tot zaterdag,

   

  Het Bestuur

   

  Vv Lekkerkerk

  PS op onze Web-site kunt u ook onze opstelde Corona regelgeving nog eens nalezen.