• Omdat er geen Nieuwjaarsreceptie zal plaatsvinden dit jaar wil ik via deze weg jullie informeren over de stand van zaken binnen de VV Groot-Ammers.

  Het afgelopen jaar is heel bijzonder geweest vanwege de bekende oorzaak, covid19.
  De competities werden al vroeg stilgelegd in maart en, na een korte start in het huidige seizoen, werd de competitie wederom stilgelegd in oktober. Naast het stilleggen van de competities mocht er ook nog maar beperkt getraind worden en moest de kantine zelfs helemaal sluiten. Gelukkig mocht de jeugd tot 18 jaar wel trainen en werden er op zaterdag onderlinge wedstrijden georganiseerd. Als bestuur willen we dan ook alle jeugdbegeleiders/trainers bedanken voor hun inzet gedurende deze onwerkelijke periode.

  Door de derving van inkomsten van de kantine wordt het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen maar vooralsnog lukt dat redelijk. We zijn een gezonde vereniging maar het is zonde te moeten interen op de reserves die zijn opgebouwd om vernieuwingen te kunnen uitvoeren, zoals een extra kunstgrasveld en een renovatie/verbouwing van de huidige accommodatie. Deze aanpassingen zijn nodig om hoofd te kunnen bieden aan de groei van de vereniging en de leden goede trainingsmogelijkheden te kunnen bieden en voldoende kleedruimtes om alle teams op zaterdag onder te kunnen brengen.

  Voor wat betreft het extra kunstgrasveld zijn we in gesprek met de gemeente en hebben goede hoop dat we voor aanvang van het nieuwe seizoen over het nieuwe kunstgrasveld kunnen beschikken.

  Met betrekking tot renovatie/verbouwing van de accommodatie worden nu aannemers benaderd om een prijsopgave te maken. Daarna moeten we kijken hoe we dit gaan financieren.

  Hoe de competities uitgespeeld gaan worden, indien dat nog gaat gebeuren, is nog onduidelijk. Er zijn diverse opties maar welke optie ook gekozen gaat worden zal dit nooit leiden tot een volledige competitie.

  Er is ook positief nieuws te melden. De technische staf m.b.t. de senioren blijft ongewijzigd. Naast de trainers hebben ook alle andere betrokkenen aangegeven er nog een seizoen aan vast te plakken.
  Ferry van Dijk (1ste elftal)
  Krijn Schep (2de elftal)
  Jeroen van der Beek (3de elftal)
  Miranda den Toom samen met Samantha den Haan (Vrouwen 1).

  Ook dit jaar zijn er weer een aantal trouwe leden die een aandenken verdienen.
  Onze jubilarissen worden altijd tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet. Dit is dit jaar niet mogelijk maar om deze mijlpaal niet helemaal ongemerkt voorbij te laten gaan is er een vertegenwoordiging van het bestuur bij de jubilarissen thuis langs geweest en hebben hen een speldje, een oorkonde en een bos bloemen overhandid.

   

  De jubilarissen dit jaar zijn:

  25 jaar: 50 jaar: 60 jaar:
  Dirk van Herk Ron de Jong Jan Mourik
  Davy van Dijk Krijn Schep
  Jordy de Booy
  Marcel van der Vliet
  Ron Gerlich
  Corrie van Krieken
  Albert Hendrikse

  Ook is er iemand die al meer dan 70 jaar lid is. Leen de Bondt is al 71 jaren lid waarvan de laatste 10 jaar als “erelid”. Ook bij Leen zijn we langs geweest met een bos bloemen en een oorkonde.
  Als bestuur feliciteren wij deze trouwe leden en hopen ze nog lang op de VV te ontmoeten.

  Namens het bestuur, wil ik iedereen bedanken die zich het afgelopen jaar weer voor de vereniging hebben ingezet en onze dank gaat ook uit naar onze sponsoren die de vereniging blijven steunen in deze onzekere tijden. Zeker nu wij onze kantine inkomsten moeten missen, is de steun van onze sponsoren nog belangrijker.

  Rest mij nog iedereen, namens het bestuur, prettige feestdagen, een sportief en vooral gezond 2021 toe te wensen.