Nieuws - VV Groot-Ammers

Nieuws

Nieuws

Vrijwilligersavond 2023

14 september 8:45  Beste vrijwilliger van v.v. Groot-Ammers,  Via dit bericht wil het bestuur van v.v. Groot-Ammers u uitnodigen voor de vrijwilligersavond van onze vereniging op 27 oktober 2023. Een avond gevuld met muziek, een pubquiz, eten, drinken en gezelligheid voor alle vrijwilligers die onbetaalbaar zijn voor onze mooie vereniging. En wat zijn we blij met al deze vrijwilligers; trainers, leiders, vaste scheidsrechters, barvrijwilligers, commissieleden, bestuursleden, groengroepers, de vrijwilligers die allerlei hand- en spandiensten voor de vereniging hebben verricht op technisch/bouwvlak, gastheren en gastvrouwen: noem het maar op! meer »

41x gelezen

Trainersbijeenkomst Jeugd

6 september 15:45  Voor de nieuwe en natuurlijk ook voor al bekende jeugdtrainers én leiders organiseert de Jeugdcommissie ook dit seizoen weer een bijeenkomst. Er zal uitgelegd worden over handige apps voor trainingsoefeningen, bij wie de trainer terecht kan voor vragen, hoe de gang van zaken is bij v.v. Groot-Ammers en nog veel meer. Dit seizoen hebben we weer een bijzondere gast, er zijn namelijk twee fysiotherapeuten van fysio InMotion aanwezig om een leerzame sessie te verzorgen. Jij bent er toch ook bij?meer »

52x gelezen

Algemene Ledenvergadering

4 september 16:15  Aanstaande 11e september staat de Algemene Ledenvergadering op de planning. Bijgevoegd is de agenda en de notulen van de ALV vorig jaar. Tot dan! meer »

88x gelezen

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2023

29 augustus 0:30  Het bestuur nodigt alle leden uit op de Algemene Ledenvergadering op maandagavond 11 september 2023 om 19:30 uur in de kantine van de VV Groot-Ammers. Tijdens deze Algemene Ledenvergadering brengen we u op de hoogte van de plannen voor het komende jaar en leggen we (financiële) verantwoording af over het afgelopen jaar.

20x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!