Nieuws - VV Groot-Ammers

Nieuws

Nieuws

In Memoriam Ad Oudenaarde

5 maart 18:30  Wij ontvingen het droevige bericht dat Ad Oudenaarde op 83-jarige leeftijd is overleden.meer »

118x gelezen

In Memoriam Eric Jerphanion

15 december 20:30  Op 54-jarige leeftijd is Eric plotseling en veel te vroeg overleden. We zijn verslagen, we zijn verdrietig en kunnen het eigenlijk niet geloven. Eric was gastvrij en wilde kwaliteit. Als er soms een doordeweekse wedstrijd was, wilde hij altijd de kantine open hebben. “Ik kom wel effe, we kunnen de toeschouwers en bezoekers toch niet buiten laten staan?" Ook als Eric geen kantinedienst had, liep hij nog vaak rond. Even kijken hoe het gaat, even met iedereen een praatje maken, een bakkie met de groengroep doen en hij vulde ondertussen toch nog even de koelkast bij.  Eric kende iedereen en iedereen kende Eric. Hij was geliefd. Het verenigingsleven in Nieuwpoort, Langerak en Groot-Ammers verliest een voorbeeld-vrijwilliger, want naast VV Groot-Ammers waren er nog talloze verenigingen waar hij in meer of mindere mate actief was. Eric was positief, kritisch waar nodig en deed alles in het belang van de vereniging en haar gasten want die waren het belangrijkste. Eric, we gaan je ontzettend missen. Als vrijwilliger, maar bovenal als mens, vriend en man van de club.   Namens het bestuur Rolf Kamsteeg Voorzitter

954x gelezen

Oliebollenverkoop

4 november 11:45  Vrijdagavond 4 november komen we bij u langs! Vanaf 18:00 tot 20:00 lopen we door Groot-Ammers, Nieuwpoort en een deel van Langerak. Let u erop dat pinnen niet mogelijk is? Leg daarom alvast wat contant geld apart! Tot vanavond!

30x gelezen

Scheidsrechter indeling t/m 8 oktober '22

19 september 15:30  Voor de eerstkomende 3 weken t/m 8 oktober '22 zijn de scheidsrechters ingedeeld. Dit jaar doen we het anders en zijn de TEAMS aangesteld die een scheidsrechter moeten aanleveren, dus de verantwoordelijkheid ligt nu bij jouw team ! Kijk goed wanneer - een speler van - je team moet fluiten en zet het in je agenda! Indien een wedstrijd wordt afgekeurd en/of uitgesteld, blijft de scheidsrechter of team staan op deze wedstrijd.meer »

211x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!